Lief voor Honden

Over ons

Laura

Mijn naam is Laura Lamkamp. Hier in het beeldschone Twente noemen ze mij vaak ‘een westerse boerin’. Dat klopt ook wel. Mijn roots liggen in het westen van het land. Ook toen al leefde ik tussen de honden, maar ook vele andere dieren.
Toen ik geboren werd hebben mijn ouders mij neergelegd zodat de honden kennis konden komen maken, onder het wakend oog van mijn ouders natuurlijk.
Toen mijn man, Adri, en ik verhuisden naar Twente, vonden we de rust en de ruimte waar we naar op zoek waren. Al snel besloten we een hondenopvang te beginnen.
Wij hebben al vele honden gehad en ook verschillende rassen. Onze roedel bestaat nu uit 7 honden, maar er is ruimte voor meer hier aan de rand van Haaksbergen.
Wij willen het kleinschalig houden, speciaal en uniek. Wij willen dat uw hond zich net zo vrij en geliefd voelt als thuis bij U. Wij behandelen uw hond dan ook alsof het onze eigen hond is. Wij hebben niet voor niets de slogan: “Baasje van huis, toch een lief thuis!”U kunt uw hond, of honden, voor korte of langere tijd aan ons toevertrouwen. Uw hond loopt de hele dag vrij los en heeft vele vriendjes om mee te spelen, als hij/zij dat leuk vindt. We hebben een groot weiland waar de honden vrij rond kunnen rennen en ravotten.
In de nacht slaapt uw hond in één van onze schone en, indien nodig, verwarmde binnenkennels.

Het volledige terrein is veilig afgerasterd en is voorzien van 24/7 video- en audiobewaking. Wij kunnen u, indien u dit wenst, op de hoogte houden via whatsapp of Facebook.Uw hond voelt zich hier zo goed als thuis. Zo kunt niet alleen U met een gerust hart op vakantie, maar ook uw hond, hier bij ‘Lief voor Honden’.
 

Laura Lamkamp, Lief voor Honden, Luna Border Collie

Adri

Mijn naam is Adri Lamkamp. Naast mijn werk als verkoop binnendienst deel ik dezelfde passie en liefde voor honden als mijn vrouw. In mijn vrije tijd help ik haar dan ook graag mee met haar werkzaamheden. Het sluit goed aan op mijn afgeronde MBO opleiding dierverzorging te Barneveld.

Samen delen we onze liefde voor dieren en genieten wij van de vele honden die bij ons komen.

Adri Lamkamp, Lief voor Honden, Moira Lapinporokoira

copyright Lief voor honden 2019