Lief voor honden

hoe ziet een dag er uit

Hoe ziet een dag eruit?

Hoe ziet een dag eruit bij “Lief voor Honden”?

Als uw hond door u gebracht wordt, laten wij hem of haar eerst kennis maken met onze roedel.  En dan gaan wij al snel met alle honden de speelweide in waar ze heerlijk kunnen spelen en rennen. Vaak nemen wij de bal mee waar ze leuk mee kunnen spelen. Na het vroege ochtend speel uurtje worden de honden die meerdere dagen in opvang zijn gevoerd in hun kennel. Hierna lopen de honden heel de dag vrijuit achter ons huis. Meerdere keren per dag gaan wij de speelweide in. Wij zijn altijd in de buurt en houden de honden in de gaten. 

Mochten wij even weg gaan voor een boodschap of wat anders gaat uw hond in zijn privé  binnen kennel. Deze is voorzien van een fijne mand met kleedje. Indien u dit wenst kunt u altijd een eigen kleedje voor de hond meenemen maar dit is niet nodig. Wij raden u af om speeltjes mee te nemen daar deze nog wel eens kapot kunnen gaan of kwijt kunnen raken. Wij hebben voldoende waar ze mee kunnen spelen. De kennel is in de winter verwarmd en wij hebben 24/7 bewaking door middel van een camera zodat wij zelfs op afstand kunnen zien hoe het gaat met de hond.

Regelmatig nemen wij wat honden mee naar het bos voor een lekkere wandeling. Wij houden uw hond dan aan de lijn. 

Aan het eind van de middag worden alle honden weer gevoerd en dit doen we ook weer in hun kennel zodat ze alle rust en tijd hebben om te eten. Hierna gaan de honden weer lekker naar buiten en tegen de tijd dat wij ook gaan slapen,  gaan de honden weer hun kennel in voor een fijne nachtrust. Mocht er gedurende de nacht wat zijn dan horen wij dit altijd en gaan kijken wat er aan de hand is.

Lief voor Honden, roedel in de weide

copyright Lief voor honden 2019