Lief voor Honden

Honden Opvang

Baasje van huis, toch een lief thuis

Lief voor Honden is een kleinschalige hondenopvang aan huis. Wilt u een dagje uit en kan u hond niet mee? Of wilt u op vakantie zonder uw hond? 
Dan verzorgen wij een liefdevolle opvang van uw hond met veel persoonlijke aandacht in een veilige omgeving. Lief voor Honden heeft ruime ervaring met opvang van allerlei soorten honden. Van jonge honden tot de wat ouder wordende honden die wat extra verzorging en aandacht nodig hebben. 
 

Uw hond kan zich bij ons aan huis prima vermaken. Er is een speelweide direct achter ons huis, hier kan uw hond veilig spelen en ravotten. Onze binnenruimte is, indien nodig, verwarmd en er is 24/7 cameratoezicht. Bij warm weer kunnen wij een zwembad neerzetten waar de honden heerlijk in kunnen afkoelen. Uiteraard is dit onder begeleiding.

  

Wij nemen geen ongecastreerde reuen meer in de opvang. Helaas is gebleken dat deze honden vaak problemen geven in de roedel.

 

Ook kunnen wij u, indien u dit wenst op de hoogte houden hoe het met uw hond gaat door middel van email, WhatsApp of Facebook.

  

Lief voor Honden, Moira Lapinporokoira, Kleinschalige Hondenopvang
Lief voor Honden, Luna Border Collie, Kleinschalige Hondenopvang
Lief voor Honden, mistige morgen
Lief voor Honden, Nanuk Siberische Husky,  Kleinschalige Hondenopvang,
Lief voor Honden, Luna en Gilmore Border Collie, Kleinschalige Hondenopvang
Lief voor Honden, Adri Lamkamp met roedel honden, Kleinschalige Hondenopvang,

copyright Lief voor honden 2019