Lol met je Hond

Laura met Nanuk

Maandag 23 september 2019

Lol met je hond, het is zo fijn om dubbel van het lachen te liggen met je hond. Doe eens lekker gek met hem of haar. Vaak is iedereen zo serieus met hun hond. Ze moeten dit en ze moeten dat en ze moeten vooral niet lastig zijn. 

Vaak moeten ze helemaal niks bij ons en dat is zo ontzettend leuk. Ja ze mogen luisteren, als we ze roepen willen we graag dat ze komen, als ze mogen wachten is het fijn als ze dat doen, en als ze wat leuke commando’s kennen is ook handig.

Maar het is geweldig als je de honden eens helemaal uit hun bol laat gaan. Of als ze eens gek doen met hun baasje of vrouwtje. Wij doen soms de gekste dingen met ze en je ziet ze genieten.

Gewoon gekke toeren uithalen door met ze te gaan rennen, ineens te stoppen en achter een boom te gaan staan. Of zoals wij vaak met de kruiwagen lopen, laat er eens een hond in zitten.

Ben je aan het winkelen en zie je een gek hoedje, zet hem eens bij je hond op en maak een selfie van jullie beiden.

Zet een leuk muziekje op, gooi je haar los en ga samen met je hond dansen.  

Duik samen met je hond het zwembad in, ga hem of haar kroelen en kietelen, lach samen met je hond want ja ook honden kunnen lachen. Kijk maar eens hoe ze hun lip kunnen omkrullen als ze heel blij zijn. 

Je kunt zoveel leuke dingen met je hond doen! En samen lol hebben is zo ontzettend fijn, het schept een nog diepere band met je hond en zowel jij als je hond zijn blij. Don’t worry be Happy!

Let wel op! Doe nooit iets wat je hond niet leuk vindt, niet wil of wat gevaarlijk is! 

copyright Lief voor honden 2019