Lief voor honden

Algemene voorwaarden

Huisregels hondenopvang:

  • Uw hond heeft een veilige halsband en een goede riem bij zich
  • Uw hond gedraagt zich sociaal naar mens en hond
  • Uw hond is volledig ingeënt en u dient het entingsboekje mee te nemen (een titter verklaring voldoet ook)
  • Uw hond verkeert in goede gezondheid
  • Uw hond dient vrij te zijn van vlooien
  • Loopse teven kunnen wij wel opnemen maar worden, indien dit nodig is, apart van de andere honden gehouden
  • Tijdens de opvang blijft de eigenaar van de hond te alle tijden aansprakelijk voor de schade die uw hond eventueel aanricht.
  • Mocht u hond tijdens de opvang ziek worden gaan wij naar een dierenarts met uw hond (indien mogelijk overleggen we altijd eerst met u) . De kosten van de dierenarts zijn te alle tijden voor eigenaar van de hond
  • U geeft ons alle informatie omtrent het karakter en gedrag van de hond

Door uw hond bij ons  te brengen, geeft u blijk van vertrouwen in onze kleinschalige hondenopvang.
Wij op onze beurt, zullen al het mogelijke doen om het verblijf voor uw hond zo prettig mogelijk te maken. 

Vergeet u echter niet dat het pension onmogelijk huis en gezin voor de dieren kan vervangen. Het kan slechts een zo veilig mogelijke opvang voor uw dier zijn tijdens uw afwezigheid. Zo kan het gebeuren dat, ondanks alle zorg aan voeding, een dier magerder wordt, of dat er bijvoorbeeld tijdens het spelen uw hond zich verwondt. Ons terrein is volledig omheind, toch kan het gebeuren dat uw hond ontsnapt.
Wat wij willen zeggen is dat er zekere risico's zijn en wij ons verplicht voelen u daar op te wijzen, ook al behoren deze narigheden gelukkig tot een uitzondering.

Omdat uitzonderingen echter ook gedekt moeten zijn, verzoeken wij u vriendelijk het navolgend punt goed te lezen. 

Wij als eigenaar van de kleinschalige hondenopvang “Lief voor Honden” hebben te allen tijde recht om diergeneeskundige hulp in te schakelen voor de door u gebrachte hond. Dit uiteraard als dit nodig is. De kosten hiervan zijn voor de eigenaar.

Mocht uw hond ernstige beschadigingen aanrichten aan eigendommen en/of opstal van kleinschalige hondenopvang “Lief voor Honden” dienen deze vergoed te worden. De meeste aansprakelijkheidsverzekeringen dekken deze kosten.

Kosten

Voor dagopvang vragen wij € 15,- per dag per hond, dit is exclusief voer. Indien u dit wenst kan de hond met ons voer gevoerd worden en geldt een toeslag van € 1,50 per hond.

Let op: Zowel de dag van brengen en de dag van ophalen worden als hele dag in rekening gebracht.

Betaling

Voor meerdere dagen opvang gelden onderstaande regels.

De factuur dient veertien dagen voor uw hond bij ons in pension komt overgemaakt te zijn op het rekening nummer wat op de factuur vermeld staat.

Brengt u de hond voor één dag kunt u op de dag zelf betalen.

Bij aanmelden van de hond sturen wij per mail of per post een factuur (deze factuur is inclusief BTW). U kunt per bank, contant of per pin betalen.

Annulering

Bij niet tijdige annulering (2 weken voor aanvangsdatum) worden de volledige kosten in rekening gebracht. Dagopvang moet binnen 24 uur voorafgaand aan de opvangdag worden afgezegd. Wordt er op de dag zelf afgezegd worden de kosten in rekening klant gebracht. Bij niet brengen van de hond worden de kosten voor de gereserveerde dagen volledig in rekening bij klant gebracht.

Lief voor Honden, Abbey Border Collie, Kleinschalige Hondenopvang
Lief voor Honden, Nanuk Siberische Husky, Kleinschalige Hondenopvang
Lief voor Honden, Gilmore Border Collie, Kleinschalige Hondenopvang

copyright Lief voor honden 2019