Lief voor honden

Privacyverklaring

Privacy Verklaring Lief voor Honden

In deze privacyverklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonlijke gegevens worden verzameld en hoe we daar mee omgaan.

Ook vindt u hier alle rechten die u heeft met betrekking tot uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring kan soms gewijzigd worden omdat er wat veranderd in de wet. Neem daarom regelmatig een kijkje in deze verklaring.

Laura Lamkamp, Lief voor Honden

U leest op dit moment de privacyverklaring van Lief voor Honden. Lief voor Honden is een kleinschalige hondenopvang. Mensen brengen hier hun honden voor opvang tijdens vakantie of werk.

Hiervoor verzamelen wij privacygegevens zoals, naam, adres, telefoon en mailadres. Deze gegevens gebruiken wij om de mensen hun factuur te sturen en om informatie te mailen of WhatsApps te sturen.

Als er vragen of opmerkingen zijn over het gebruik van uw gegevens neem dan gerust contact met ons op.

Lief voor Honden
Laura Lamkamp
Hanenbergweg 12
7481 PB Haaksbergen
+31 (0) 6 23 56 88 35
www.liefvoorhonden.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK Nr. 59487585
Btw. Nr. NL165204916B01

Ontvangers:

De gegevens die Lief voor Honden ontvangt en verwerkt worden beheerd door: Lief voor Honden

De mail die u ons stuurt wordt op geslagen op onze computer, als Lief voor Honden de mail verwijderd dan zijn deze definitief verwijderd.

Hosting:

De website en de back-ups van de website worden gehost bij Revers & Co. Gegevens die je achterlaat op de website van Lief voor Honden worden opgeslagen op de servers van Revers & Co. Met Revers & Co is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Beveiliging:

Jouw persoonsgegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De gegevens zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en deze zijn beveiligd met een wachtwoord.

Ook de apparaten waarop uw gegevens geopend worden zijn beveiligd met een wachtwoord of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens is beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast word uw bezoek aan onze website ook beveiligd door een SSL-certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website privé is. De beveiliging is te herkennen aan het groene slotje voor de URL.

Opslag periode:

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Lief voor Honden, maar alleen als u gebruik maakt van onze diensten. Komt uw hond niet meer bij ons in de opvang dan verwijderen wij na twee jaar al uw gegevens.
Tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

Contact opnemen:

Op het moment dat u contact opneemt met Lief voor Honden via mail, dan worden die gegevens opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

Google analytics:

De gegevens die Google Analytics verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.
Dit betekend dat de cookies zijn geanonimiseerd.

Uw rechten

Recht op inzage:

U heeft ten alle tijden recht op inzicht in uw gegevens te vragen die worden vastgelegd en bewaard bij Lief voor Honden.
Dit kan door middel van een mail of telefoontje. Wij versturen dan een overzicht.

Recht op rectificatie:

Kloppen de gegevens niet meer of zijn ze veranderd? Laat het ons weten en wij passen het direct aan.

Recht op wissen:

Wilt u dat Lief voor Honden u gegevens niet meer opslaat? Dan heeft u het recht om deze te laten wissen door ons.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wilt u niet meer dat Lief voor Honden uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder toezending van een kopie id.-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id.-bewijsnummer en BSN nummer onleesbaar zijn gemaakt.

Plichten:

Lief voor Honden verwerkt persoonsgegevens op grond van "Uitvoering van een overeenkomst".

Uitvoering van de overeenkomst:

De tweede grondslag maakt verwerking van persoonsgegevens mogelijk wanneer dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst. Het gaat dan uiteraard om een overeenkomst waarbij de betrokkene (de persoon waarvan de persoonsgegevens zijn) partij is. Belangrijk is dat de overeenkomst niet uitgevoerd kan worden zonder die persoonsgegevens. Denk bijvoorbeeld aan een webwinkel die een naam en adres nodig heeft om producten te kunnen leveren maar ook aan het aanbieden van diensten via mail. Is het verwerken van de persoonsgegevens alleen maar handig, maar niet noodzakelijk, dan kan deze grondslag niet gebruikt worden.
Wij verkopen nooit uw gegevens aan derden!

Zonder uw gegevens kunnen wij niet alle diensten leveren en wij vragen u alleen de minimaal benodigde gegevens.

Lief voor Honden behoudt zich het recht om u gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist, of als Lief voor Honden dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Lief voor Honden te beschermen. Hierbij proberen wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.

Lief voor Honden
Laura Lamkamp
Hanenbergweg 12
7481 PB Haaksbergen
+31 (0) 6 23 56 88 35
www.liefvoorhonden.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK Nr. 59487585
Btw. Nr. NL165204916B01

Versie 1, 17 mei 2019

copyright Lief voor honden 2019